Rad u doba COVID-19

Želimo Vas obavijesti da je naša tvrtka unatoč situaciji sa COVID-19 u Hrvatskoj i Europi spremna ispunjavati Vaše narudžbe. Da bismo zaštitili svoje partnere, kolege i obitelji, bilo je potrebno lagano izmijeniti našu unutarnju organizaciju u skladu sa preporukama:

  • Obvezan je rad od kuće za sve uredske radnike i za regionalne predstavnike, kako bi se smanjio fizički kontakt i spriječilo širenje virusa. Naglašavamo da smo u mogućnosti izraditi projekte, svjetlotehničke proračune i specifikacije rasvjete ili pripremiti ponude. 
  • Također Vas pozivamo da posjetite naš web dučan LUMIDAT  gdje možete dobiti uvid u količinu i asortiman na stanju te napraviti i narudžbu. Cijene će biti promijenjenje prije isporuke na veleprodajne ugovorene cijene.  
  • U našem skladištu su poduzete mjere predostrožnosti u smislu maksimalnih zahtjeva osobne higijene, kao i korištenje maski za lice i rukavicama za jednokratnu upotrebu.
  • Robu isporučujemo maksimalno putem dostavnih službi
  • Ulaz u skladište je limitiran prilikom utovara / istovara robe.

Želimo naglasiti da imamo dovoljnu zalihu žarulja, elektro materijala i baterija te da nas dobavljači i dalje opskrbljuju kao i obično.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, istinski vjerujemo da ovim mjerama opreza možemo pomoći smanjenju širenja virusa corone.
Nadamo se da će se u skoroj budućnosti sve vratiti u normalu i da ćemo nastaviti našu uspješnu suradnju.

HORFAM d.o.o.