PRAVILA PRIVATNOSTI

HORFAM d.o.o. , se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima poslovnih partnera (Kupce), tako da prikuplja samo nužne osnovne podatke o korisnicima naših usluga koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA
HORFAM d.o.o. , može prikupiti određene podatke o vašim posjetima, kao što je naziv vašeg dobavljača internetskih usluga i Internet Protocol (IP) adresu preko koje pristupate Internetu; datum i vrijeme vašeg posjeta web-odredištu; stranice koje ste gledali dok ste bili na web-odredištu i internetsku adresu web-odredišta s kojeg ste se izravno povezali na naše web-odredište. Ovi se podaci koriste za poboljšanje i administraciju web-odredišta te analizu trendova.


POSLOVNA ZAŠTITA PODATAKA
HORFAM d.o.o. radi u skladu sa zakonom i određenim odredbama zaštite podataka. Svi djelatnici HORFAM d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.