O nama

HORFAM je tvrtka koja iza sebe ima preko 30 godina iskustva na području veleprodaje izvora svjetlosti i rasvjetnih tijela kao i na području pripreme i realizacije projekata modernizacije ili izgradnje rasvjete. Svakom zadatku pristupamo individualno, fokusirajući se na kvalitetu i izvrsnost što su temelji na kojima gradimo HORFAM.
S time u vezi s ponosom ističemo velik broj uspješno realiziranih projekata. 
Proizvode koje distribuiramo podijelili smo u slijedeće osnovne grupe:
- Svjetiljke za vanjsku, unutarnju i arhitekturalnu rasvjetu 
- Profesionalne svjetiljke za scenu i film te oprema za pozornicu 
- Specijalne i projektorske žarulje i dijelovi za održavanje

Većinu žarulja i dijelova za potrebe održavanja nudimo u veleprodaji putem B2B platforme te putem naše Web trgovine za maloprodajne kupce.

Vizija nam je zadržati vodeću poziciju na tržištu profesionalne rasvjete u Hrvatskoj te proširiti poslovanje izvan regije na temelju stručnog znanja, kvalitete i izvrsnosti. 
Vidimo se u budućnosti kao pokretača inovativnih procesa primjenom novih tehnologija koje koristimo kod dizajniranja ili projektiranja rasvjete. Pokreću nas naši kupci, partneri te suradnici, koji od HORFAM-a očekuju vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluge koja im omogućava uspješnost u njihovom području. Poslovanje nam je usklađeno sa svim zakonskim normama i propisima iz djelatnosti te sa sustavom upravljanja kvalitetom prema normi ISO9001:2015 i sustava zaštite okoliša prema normi ISO14001:2015. 

Suvremena rasvjetna oprema mora zadovoljavati mnogim zahtjevima zbog toga HORFAM ima više vrhunskih brandova koje zastupa i distribuira na tržištu Hrvatske.Proizvođači sa kojima surađujemo nisu u međusobnoj konkurenciji, tako da ćete kod nas pronaći sinergijsku cjelinu proizvoda i usluga koji vam nude sveobuhvatna rješenja za vaše pojedinačne potrebe. Osim prodaje na vaš zahtjev možemo ponuditi i uslugu montaže, ugradnje, programiranja ili edukacije korisnika kako i uslugu najma rasvjetne opreme. 

Ukoliko imate potrebu za nekim od naših proizvoda ili usluga i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem.
Veselimo se budućoj suradnji.
HORFAM d.o.o.
Politiku kvalitete pogledajte: ovdje