Inteligentno ogledalo I-Cue ™ Intelligent Mirror

Jedan od glavnih izazova svih kazališta, klubova ili koncertnih događanja je dizajniranje rasvjete sa ograničenjem u raspoloživoj tehnici. Ali postoji rješenje kako višestruko povećati funkcionalnot vaših uređaja.
Uz Inteligentno ogledalo ROSCO  I-CueTM Intelligent Mirror dobivate više za manje.  To lagano pokretno ogledalo montirano na elipsoidnom reflektoru omogućuje vam da prema vašoj volji i prema potrebi postavite snop svjetlosti na željenu poziciju. Pojedinačan izvor svjetlosti može se koristiti za više specijalnih ponuda, fokusirati gdje god dizajner zahtijeva i premještati jednostavnom naredbom s vaše DMX konzole.
To se radi tiho, brzo i točno i može se ponavljati iznova i iznova. Ultra tihi motori omogućuju korištenje I-Cue-a čak i u televizijskim studijima i koncertnim dvoranama, u kojima je bilo kakva buka okoline neprihvatljiva.

Dizajner rasvjete Edward Hansen na primjeru objašnjava zašto je Rosco I-Cue pomično ogledalo „nevjerojatno svestran alat“ – posebno za prostore s ograničenim brojem rasvjetnih tijela i dimera. Više na: ROSCO I-Cue