eLED RKIT-BLE Retrofit KIT

Sastoji se od modula od 24 LED velike snage ugrađenih na aluminijski hladnjak s kombinacijom leća koje jamče stupanj zaštite IP67 i IK10. Odlikuje se visokom optičkom učinkovitošću i visokim učinkom distribucije svjetlosti. Uključuje i upravljački program s BLE tehnologijom, koji se može programirati putem iMonitor-a, mobilnu aplikaciju usmjerenu na javnu rasvjetu koja omogućuje jednostavno, precizno upravljanje svakom svjetiljkom na daljinu.

ELED RKIT-BLE je komplet za nadogradnju koji sadrži modul sa 24 visoka izlaza LEDS koji su montirani na aluminijskom hladnjaku i kombinaciju leća koje jamče razine zaštite IP67 i IK10. Nudi visoku optičku učinkovitost i
vrlo učinkovitu raspodjela svjetla. Uz to, uključuje driver opremljen s BLE tehnologijom, koja se može programirati putem iMONITOR mobilne aplikacije. Sve to pruža visoki stupanj fleksibilnosti za prilagođavanje bilo kojim klasičnim svjetiljkama, industrijskoj rasvjeti ili  nekoj drugoj primjeni rasvjete.
Pomoću aplikacije iMONITOR smanjuje se vrijeme konfiguracije upravljačkih programa, a pokretanje i održavanje pristupačniji su i isplativiji.