Reference

Rasvjeta DC3 u Maloj Subotici

Jedan o zadnjih realiziranih projekata ⇒ Rekonstrukcija javne rasvjete na DC 3 u općini Mala Subotica.
Kako bi se poboljšala rasvjetljenost i povećala sigurnost u prometu , postojeća rasvjeta je zamijenjena LED rasvjetom.enlightened

 

Pročitaj više

Rasvjeta terase Vila Rova u Malinskoj

Zahtjev projekta je bio dekorativna rasvjeta krošnje maslina ispod kojih se nalaze stolovi restorana. Korišteni su uređaji Focus solo u zaštiti IP65  za vanjsku upotrebu proizvođača DTS Italia. Radi lakšeg korištenja programirano je više različitih scena koje se odabiru preko jednostavnog sučelja. 
 

Pročitaj više

Rasvjeta unutrašnjosti crkve u Poljicama

Korištene svjetiljke i žarulje različitih proizvođača. Izdvajamo PAR 16 LED 8W 10° GU10 3000K i 4000K LUMIDAT SPOTLIGHT MR16

 

Pročitaj više

Rasvjeta nogometnog igrališta NK Orehovica

Rasvjetlili smo nogometno igralište nogometnog kluba Orehovica, sa ukupno 12 reflektora, renomiranog europskog proizvođača snage 300W i 500W, različitih kuteva svjetla. Zahtjev investitora je bio da se novom rasvjetom poboljša razina rasvjetljenosti i postigne ušteda električne energije, uz zadržavanje postojećih rasvjetnih stupova visine 12m i ukupnog broja refelektora. Novom LED rasvjetom postignuta je bolja rasvjetljenost na terenu, od prosječnih 36lx. Tehničko rješenje omogućuje poboljšanje rasvjetljenosti dodavanjem dodatnih reflektora.

Izvor fotografija: Bitel d.o.o.

Pročitaj više

Rasvjeta rotora u Nedelišću

Rasvjetlili smo rotor na ulazu u općinu Nedelišće suvremenim LED svjetiljkama u boji svjetla 3000K.  Postojeća rasvjeta je bila nedovoljna i otežavala je promet unutar kružnog toka, a novom LED rasvjetom poboljšana je rasvjetljenost kružnog toka i  sigurnost sudionika u prometu.

Izvor fotografija: Bitel d.o.o.

Pročitaj više

Arhitekturalna rasvjeta

Izdvajmo vanjsku rasvjetu crkve u Baškoj i ambijentalnu rasvjetu oltara crkve u Krku.

 

Pročitaj više

Rekonstrukcija rasvjete u općini Peteranec

U općini Peteranec  obavljena je rekonstrukcija dijela  javne rasvjete. Zamjenom rasvjete znatno je povećana osvijetljenost ulica kao i sigurnost svih sudionika u prometu, s obzirom da je cesta koja prolazi kroz navedene ulice vrlo prometna. Također će se ostvariti i određene uštede na potrošnji električne energije kao i na održavanju svjetiljki.

Izvor fotografija: Općina Peteranec, www.peteranec.hr

Pročitaj više

Rasvjeta školske športske dvorane u Goričanu

Rasvjetlili smo novoizgrađenu školsku športsku dvoranu u Goričanu.
Koristili smo 30 komada visećih svjetiljaka iz grupe industrijskih (sportskih) LED svjetiljaka za unutarnju rasvjetu, čime je postignuta adekvatna rasvjeta i rasvjetljenost veća od 600lx. 
Svjetiljke su renomiranog europskog proizvođača sa jamstvom od 5 godina.
Izvor fotografija: Facebook, Matija Posavec

 

 

Pročitaj više

Rasvjeta Big Brother kuće

Kod rasvjete interijera Big Brother kuće, postignuta je jednolikost i dobro raspoznavanje boja korištenjem ugradnih LED panela, boje svjetla 4000K, CRI>80. 

Pročitaj više

Kvalitetna rasvjeta osigurava raspoznavanje detalja koji utječu na cijenu proizvoda

Već jedna optimalno odabrana i pozicionirana svjetiljka donosi razliku.
Albeo 246W/4000K/120°/Ra >80 na dijelu.
 

Pročitaj više

Galerija WAR PHOTO LIMITED Dubrovnik

Korištene žarulje SORAA LED MR16, 12V,9W, 2700K
 

 

 

Pročitaj više

Rasvjeta prometnica u Gradu Velika Gorica

U Gradu Velika Gorica modernizirali smo vanjsku rasvjetu prometnica u stambenim zonama. Zamijenjene su dotrajale svjetiljke sa Živinim i Natrijevim žaruljama novim Led svjetiljkama SLBt proizvođača General Electric. 

 

Pročitaj više

Led žarulje kod rasvjete pročelja i fasada

Hotel Esplanade u Zagrebu nedavno je napravio rekonstrukciju rasvjete pročelja koristeći naše tehničko rješenje sa Soraa led žaruljama. Prijašnje rješenje je bilo sa metalhalogenim žaruljama snage 70W koje su zamijenjene Soraa Led Vivid AR111 snage 18,5W, boja svjetla 4000K, CRI >95, te sa kutom svijetla od 9 stupnjeva za postizanje jedinstvenog ugođaja isticanja konture stupova.  Korist rekonstrukcije osim kvalitetnije rasvjete je i manja potrošnja te manji operativni troškovi održavanja.

Pročitaj više

Vanjska rasvjeta pogona SELK d.d. Kutina

Poduzeće SELK Kutina je prema našem tehničkom rješenju moderniziralo vanjsku rasvjetu svog pogona i to transportni put oko objekata, prilazni nogostup i parkirališta. Zamijenjene su dotrajale svjetiljke sa Živinim i Natrijevim žaruljama novim Led svjetiljkama SLBt i Okapi proizvođača General Electric.  

Pročitaj više

Školska sportska dvorana rasvjeta borilišta

Rasvjeta školske sportske dvorane standardnih dimenzija igrališta za rukomet sa tribinama. Koristi se 30 komada visećih svjetiljka iz grupe industrijskih (sportskih) LED svjetiljaka za unutarnju rasvjetu. Ukupna snaga svjetiljke je 191W, LM-79, LM 80, CRI 80, boja svjetla 4000K.
Mjerenja su potvrdila vrijednosti iz svjetlo tehničkog proračuna, prosječna horizontalna rasvijetljenost veća od  600lx te da jednolikost  veća od 60%, uz adekvatnu vertikalnu rasvijetljenost  sa minimalnim bliještanjem.  Svjetiljke su renomiranog EU proizvođača sa jamstvom od 5 godina.
 

Pročitaj više

Javna rasvjeta Općine Goričan

Rasvijetlili smo glavne prometnice u mjestu Goričan sa Led svjetiljkama SLBt 42W, postignuta norma ME4b i SLBt 56W,postignuta norma CE3,  boja svjetla 3000K.

 

Pročitaj više

Rasvjeta trga Sv.Trojstva u Ludbregu

Led svjetiljke Navona uspješno su rasvijetlile i Centar svijeta u Ludbregu.

Pročitaj više

Skladišni prostor MB Frigo

Rasvjeta skladišnog prostora poduzeća MB Frigo. Svjetiljke ABV iz grupe industrijskih (sportskih) LED svjetiljaka za unutarnju rasvjetu. Ukupna snaga je 96W, LM 80, CRI 80, boja svjetla 4000K.
Svjetiljke su proizvođača GE sa jamstvom od 5 godina.
 

Pročitaj više

Rasvjeta srednjevjekovnog hodnika u starom dvorcu

Na ovom projektru smo koristili Led cijevi 1200mm, boja svjetla 4000K u svjetiljkama sa dva izvora. Koristili smo proizvode OSRAM i GE.

 

Pročitaj više

Grad Čakovec javna rasvjeta križanja

Rasvijetlili smo jedno od najprometnijih križanja u gradu (Svetojelenska ulica i ulica Jakova Gotovca) sa velikom gustoćom motornog I pješačkog prometa.  Koristili smo led svjetiljke ALIx od 140W, proizvođač General Electric, boja svijetla 4000K.

 

Pročitaj više

Grad Čakovec javna rasvjeta

Rasvijetlili smo više ulica u gradu Čakovec. Korištene su svjetiljke Odyssey Led i Spinella Led, boja 4000K.

 

Pročitaj više

Sportski centar Velika Gorica

Rasvjeta pomoćnog nogometnog igrališta, korišteni su reflektori EF2000 sa metalhalogenom žaruljom od 2000W.

 

Pročitaj više

Park Velika Gorica kod Doma Obrtnika

Park šetnica dekorativna rasvjeta
Kako bi se osigurala optimalna rasvijetljenost, distribucija svjetla, potrošnja i vizualna ugoda korištene su dekorativne svjetiljke Okapy LED, snage 31W sa bojom svjetla od 4000K. Visok Ra faktor led izvora osigurava prirodan izgled rasvjetljenje okoline.

 

Pročitaj više

Nogostup centar Velika Gorica

Nogostup centar Velika Gorica - javna dekorativna rasvjeta
Korištene su dekorativne svjetiljke Okapy LED, snage 31W sa bojom svjetla od 4000K. Visok Ra faktor led izvora osigurava prirodan izgled rasvjetljenje okoline. Svjetiljke su opremljene dimabilnim predspojnim spravama sa samostalnim upravljanjem koje prema zadanom programu smanjuju snagu (100% / 50%/100%).

Pročitaj više

Park Velika Gorica

Svjetiljka DUNA sa keramičkom metalhalogenom žaruljom snage 70W, boja svjetla 3000K.

 

Pročitaj više

Tounj javna rasvjeta

Svjetiljka IBERIA sa metalhalogenom žaruljom StreetWise 100W, bijele boje 3000K.

 

Pročitaj više

Toplice Sveti Martin rasvjeta sportskih terena

Reflektor EF400 sa metalhalogenom žaruljom.

 

Pročitaj više

Grad Delnice javna rasvjeta

Svjetiljka Lunalys sa visokotlačnom natrijevom žaruljom.

Pročitaj više