EROSIA

EROSIA je klasična ulična svjetiljka u stilu Fernandine 19. stoljeća opremljena LED tehnologijom koja uravnotežuje zaštitu baštine i tehnološku učinkovitost.

EROSIA je klasično osvjetljenje koje integrira tehnologiju 100% razvijenu u ELT-u. Opremljen je eLED RKIT modulom, 24-LED uređajem ugrađenim na aluminijski hladnjak koji jamči optimalno termičko upravljanje i programabilni pokretač, koji integrira eSMART tehnologiju, omogućava širok raspon programabilnih opcija i brojne moduse zatamnjivanja poput ON / OFF, DALI, 0-10V, 1-10V ili ActiDIM, između ostalih.

Novi model također uključuje kombinaciju leća s različitom raspodjelom svjetlosti koje jamče visoku razinu zaštite - IP67 - za optičku jedinicu, kao i IK09 zaštitu od udaraca za samu svjetiljku. To zauzvrat omogućuje visoku optičku učinkovitost i visoku distribuciju svjetlosti. EROSIA nudi i asimetrične i simetrične optičke distribucije.

EROSIA je vrlo otporna na koroziju s obzirom na to da je izrađena od ljevanog aluminija, s poliesterskom bojom. Njegovo gornje tijelo sa šarkama čini uređaj jednostavnim za postavljanje i pruža pristup optičkoj jedinici i pomoćnoj opremi.

Kao i kod svojih prethodnika, EXEYA i ELODIA, nudi mogućnost rada u fazi projekta, pri čemu su sustavi povezivanja u potpunosti dizajnirani od strane ELT-a (iMonitor i STELARIA) koji imaju za cilj da svakoj instalaciji omoguće najveću moguću dodanu vrijednost.

Katalog Pošalji upit