Ponuda

Iznajmljivanje rasvjetne opreme, ESCO usluga

NAJAM RASVJETNE OPREME

Osim kupnje svjetiljaka i reflektora  iz naše ponude iste možete iznajmiti na kraće ili dulje vrijeme. Naša usluga najma je profesionalna, povoljna i dostupna.  Naš stručni tim će Vas savjetovati pri odabiru, ovisno o Vašim željama i potrebama,  dostaviti i montirati opremu po principu "ključ u ruke", ali i pružiti Vam tehničku podršku tokom perioda najma. 

Nudimo dvije opcije najma:
- kratkoročni najam - možete unajmiti opremu koja Vam je potrebna za održavanje predstave I/ili događanja, svjetlosno farbanje zidova, dekoraciju prostora i sl.
- dugoročni najam uz mogućnost otkupa - surađujemo sa poduzećam GRENKE Hrvatska više na: https://www.grenke.hr/hr/za-klijente.html

Zašto modernizirati rasvjetu?
Energetski zahtjevi postavljeni pred današnje privatne ili poslovne objekte i objekte javne uprave su veći nego ikad. Visoka cijena električne energije postaje sve veći trošak proračuna ili trošak poslovanja dok su istovremeno rasvjetna tijela koja se većinom koriste tehnološki zastarjela te često svojom funkcionalnošću ne zadovoljavaju današnje standarde. Uvažavajući mogućnosti današnjih modernih svjetiljaka naša uloga je i savjetovanje korisnika o odabiru optimalne tehnologije.Pri projektiranju unutarnje rasvjete osim učinkovitosti posebnu pažnju posvećujemo dizajniranju i stvaranju ugođaja ovisno o namjeni prostora. ESCO usluga obuhvaća razvojprojektiranjefinanciranje i izvedbu projekta gdje privatno poduzeće ulaže novac, tehnologiju i rad u projekt a naplaćuje se iz ostvarenih ušteda kroz određeni broj godina.
Modernizirana rasvjeta omogućuje uštedu sredstava na troškovima energije, uštedu na troškovima održavanja te smanjuje vrijeme i potreban angažman na poslovima održavanja. Koristimo rasvjetna tijela i izvore svjetlosti najmodernije tehnologija koja su ekološki prihvatljiva, a čijom eksploatacijom se potiče ekološko poslovanje, smanjuje emisiju štetnih stakleničkih plinove te podržava održivi razvoj društva u cjelini.

SMANJUJEMO TROŠKOVE, DODAJEMO VRIJEDNOST