O nama

Uvozimo i prodajemo izvore svjetlosti, rasvjetna tijela i materijale za održavanje sustava rasvjete od 1991. godine.  Poslovanje smo započeli ostvarivanjem suradnje s tvrtkom General Electric (žarulje, specijalne žarulje, svjetiljke za unutarnju i vanjsku rasvjetu)  te smo usporedno s rastom potreba proširili naš portfelj i sa proizvodima drugih proizvođača. LEDVANCE (Led izvor svjetla), BLV (specijalne žarulje i svjetiljke), ELT (prigušnice, LED napajanje i upravljanje), RELCO (unutarnja i vanjska rasvjeta), Daylight Italia (Led žarulje) i DTS (rasvjeta za zabavu, kazališta i arhitekturu).
Široka paleta naših proizvoda, visoke kvalitete te stručnost našeg tehničkog i prodajnog osoblja omogućuje nam da na tržište uvodimo proizvode i usluge koji su specijalizirani i sve inovativniji predviđajući tržišne trendove.  Stečene kompetencije, tehnološka znanja, iskustvo i financijske resurse integriramo u projekte prilagođene potrebama svakog klijenta. Misija nam je rasti i razvijati se kao društveno odgovorno poduzeće i promicati održivi razvoj za dobrobit društva u cjelini.

Nositelj smo Certifikata bonitetne izvrsnosti i pripadamo u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj te certifikata ISO9001 ISO14001.

Ostvarivanje poslovnih ciljeva tvrtka osigurava putem učinkovitog integriranja sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO9001:2015 i sustava zaštite okoliša prema normi ISO14001:2015 u svakodnevne radne procese. Tvrtka provodi kontinuirano praćenje razine zadovoljstva kupaca što je pokazatelj uvažavanja njihovih zahtjeva i očekivanja te mjeri učinkovitost svojih poslovnih procesa, a rezultate i pronalaske analizira putem redovitih godišnjih internih audita. Poslovanje je usklađeno sa svim zakonskim normama i propisima iz djelatnosti. Primjenom sustava za upravljanje zaštitom okoliša u svom svakodnevnom radu, tvrtka demonstrira posvećenost zaštiti prirode i okoliša, te daje svoj doprinos prevenciji incidentnih situacija. 

Ukoliko imate potrebu za nekim od naših proizvoda ili usluga i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Veselimo se budućoj suradnji.
Horfam d.o.o.
 

 

google-site-verification: googleac8e08b5b8868e3d.html