O nama

Uvozimo i prodajemo izvore svjetlosti, rasvjetna tijela i materijale za održavanje sustava rasvjete od 1991. godine. Poslovanje smo započeli distribucijom žarulja te smo usporedno s rastom potreba proširivali naš portfelj proizvodima za industrijsku I javnu rasvjetu te proizvodima za profesionalnu rasvjetu za TV, Film I pozornicu.  
Inovativnost i stručnost našeg tehničkog i prodajnog osoblja te predviđanje tržišnih trendova omogućuje nam da na tržište uvodimo specijalizirane proizvode i usluge. Stečene kompetencije, tehnološka znanja, iskustvo i financijske resurse integriramo u projekte prilagođene potrebama svakog klijenta.Dinamična smo tvrtka s velikim ambicijama, koja svoju predanost temelji na usluzi, profesionalnosti i kvaliteti.

KVALITETA I BRIGA O OKOLIŠU
Misija nam je rasti i razvijati se kao društveno odgovorno poduzeće i promicati održivi razvoj za dobrobit društva u cjelini. Ostvarivanje poslovnih ciljeva tvrtka osigurava putem učinkovitog integriranja sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO9001:2015 i sustava zaštite okoliša prema normi ISO14001:2015 u svakodnevne radne procese. Tvrtka provodi kontinuirano praćenje razine zadovoljstva kupaca što je pokazatelj uvažavanja njihovih zahtjeva i očekivanja te mjeri učinkovitost svojih poslovnih procesa, a rezultate i pronalaske analizira putem redovitih godišnjih internih audita. Poslovanje je usklađeno sa svim zakonskim normama i propisima iz djelatnosti. Primjenom sustava za upravljanje zaštitom okoliša u svom svakodnevnom radu, tvrtka demonstrira posvećenost zaštiti prirode i okoliša, te daje svoj doprinos prevenciji incidentnih situacija. 

Ukoliko imate potrebu za nekim od naših proizvoda ili usluga i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Veselimo se budućoj suradnji.
HORFAM d.o.o.