Trendovi u vrtnoj i parkovnoj rasvjeti

Svojedobno je vrtna rasvjeta najčešće bila u obliku klasičnih lampiona kakvi se mogu pronaći na povijesnim ulicama starih gradova. Iako mnogi još uvijek preferiraju takve proizvode, danas dominiraju moderne stupne svjetiljke kao npr. BOKARD ili BOLARD, koje vrlo dobro korespondiraju sa suvremenom arhitekturom. Jednostavni, minimalistički aluminijski oblici u kombinaciji s LED tehnologijom i daljinskim upravljanjem rasvjetom omogućuju vam da osvijetlite vrt na način koji osigurava najvišu estetiku i funkcionalnost.
Zanimljiv predstavnik naše ponude vrtnih svjetiljki je BOVER, lanterna kvadratnog ili okruglog presjeka, na kojoj se stup sastoji od međusobno povezanih aluminijskih profila.

Još jedna značajna linija proizvoda koja prati sve prisutniji trend industrijskog dizajna ili industrijskog stila kako u unutarnjoj tako i u vrtnoj rasvjeti.

Proizvodi u industrijskom stilu nisu za svakoga i možda ih upravo to čini tako privlačnima. Proizvodi koji slijede ovaj trend najčešće se temelje na kreativnoj upotrebi betona i opeke te korištenju bijele, sive i bež boje. Sveprisutna strogost i minimalizam dolaze do točno određenog primatelja – otvorenog, modernog i nadasve žednog nestandardnih rješenja.
BRENTA S dio je istoimene kolekcije izrađene od jednog od najljepših i najevokativnijih materijala u povijesti arhitekture: snažnog, ali savitljivog, fluidnog, ali čvrstog, izdržljivog, ali umjetnički izrađenog, održivog, ali seksi betona.