Kazališni tekstil kazališni pliš

Baršun
Lisaboa Velvet
Tradicionalni pamučni baršun služi za svaku primjenu na pozornici, od trajnih kazališnih zavjesa do specijalnih tretmana za specifične produkcije. Dostupan u velikom izboru boja.

Coimbra Velvet
Tradicionalni scenski pamučni baršun, ovaj neprozirni baršun idealan je za svaku scensku upotrebu.

Molton Roscotex
Pamučna tkanina 320g/m2, dostupna  više širina. Vrlo ekonomičan, tako idealan za jeftinije zavjese, maskirnu tkaninu ili krajolik .

Wull Serge (obojana)
Ova obojena sergeja je najpopularnija tkanina za perimetarske i proizvodne zavjese. Izdržljiv, jak i s dobrim akustičnim svojstvima, dolazi u nizu osnovnih boja 400 g/m2.

Muslin
Pamučna slikovita tkanina koja se obično koristi kao ciklorame ili potpora za oslikane pozadine i slikovite konstrukcije. Koriste se različite težine ovisno o željenim krajnjim rezultatima 200g/m2.
Boje: Prirodna, Bijela,Siva,Crna,Plava, Plavo nebo.   Prodaje se na dužni metar ili krojeno

Scrim gobelin
Najpopularniji plašt za kazalište, pravokutnog tkanja, lagan i proziran. Idealno za slikanje. Omogućuje prikaz objekata iza okvira kada su osvijetljeni

Svila
Rosco prodaje 100% prirodnu i umjetnu svilu u crnoj i bijeloj boji. Također dostupan u širokom rasponu boja po posebnoj narudžbi. Svila se obično koristi za kabuki, pozadinu ili za simulaciju vatre na pozornici.