Parkovna i arhitekturalna rasvjeta – stvaranje osnovne i dinamičke rasvjete za svaku priliku s estetskom komponentom

Ako želite istaknuti, privući sugrađane i posjetitelje na određeno područje ili impresionirati poslovne partnere svjetlosna dekoracija je prva opcija o kojoj trebate razmišljati. Središnji trg, a još više gradski park su područja s velikim potencijalom za organizaciju raznih oblika društvenog života. Parkovi su posebno bitni jer njihova funkcija nije samo rekreativna nego i estetska, ali istodobno trebaju pružati osjećaj sigurnosti za korisnike.

Slika 2: Parkovna i arhitekturalna rasvjeta - stvaranje osnovne i dinamičke rasvjete za svaku priliku s estetskom komponentom

Elementi parkova (staze, klupe, stepenice, jezerca, fontane, vodoskoci, sjenice i sl.) imaju velike kompozicijske i estetske mogućnosti koje se najviše ističu kvalitetnom rasvjetom. Budući da su trgovi i parkovi često okruženi važnim građevinama i znamenitostima, najveće mogućnosti individualizacije i isticanja postižu se korištenjem moderne LED rasvjetne tehnologije i SMART tehologije upravljanja. Ove tehnologije zajedno daju mogućnost arhitektima i dizajnerima svjetla za stvaranje osnovne i dinamičke rasvjete za svaku priliku s velikim udjelom estetske komponente.

Slika 3: Parkovna i arhitekturalna rasvjeta - stvaranje osnovne i dinamičke rasvjete za svaku priliku s estetskom komponentom

Tradicionalne ili moderne parkovne svjetiljke i full coloure (RGBW) ambijentalne svjetiljke za farbanje i isticanje, u projektima iskusnih dizajnera rasvjete dat će novu vrijednost Vašem prostoru.