Plesni pod, baletni pod, boja za pozornicu

Baletni pod standard
Ovaj vrlo prenosiv vinilni plesni pod izvrstan je za situacije u kojima se ne može postaviti stalni plesni podij. Plesni podij je lagan i fleksibilan, tako da se može postljati i skidati po potrebi. To čini podnicu idealnim za situacije kao što su turneje plesnih društava i kazališta bez stalnog plesnog podija. Mat neklizajuća završna obrada omogućuje plesačima kontrolirano klizanje.
Plesni podij je reverzibilan s crnom na jednoj strani, a po izboru bijele ili sive s druge i pruža srednje veliku brzinu poda.
Više o ovom izvornom tekstu : Plesni pod

Adagio
Ako vam je primarna svestranost u korištenju, Adagio bi trebao biti vaš prvi izbor. Preporuča se za slavinu, ali njegova nereflektirajuća vinilna površina s kontroliranim klizanjem čini ga jednako uspješnim kao baletni, moderni i jazz pod. Može se trajno ugraditi pomoću Rosco ljepila za dugotrajnu upotrebu.

Adagio omogućuje srednje veliku brzinu poda.   Više na : Adagio

Boja za pozornicu
Rosco Tough Prime jedinstveni je temeljni premaz na bazi vode s posebnim svojstvima koja mu omogućuju prianjanje na materijale koje je teško premazati i koji se mogu naći u svakoj radnji za scene. Dostupan u bijeloj i crnoj boji, Tough Prime pokriva mnoge površine, uključujući PVC plastiku, aluminij i druge metale, pjenu i plastiku, muslin, drvo i pjenastu jezgru. Ovaj brzosušivi akrilni temeljni premaz suši se do izdržljivog, vodootpornog premaza koji se može premazati gotovo bilo kojom bojom na bazi vode ili otapala.
Više na : Tough Prime