Horfam d.o.o. - O nama

Uvozimo i prodajemo izvore svjetlosti, rasvjetna tijela i materijale za održavanje sustava rasvjete od 1991. godine.  Poslovanje smo započeli ostvarivanjem suradnje s tvrtkom General Electric (žarulje, specijalne žarulje, svjetiljke za unutarnju i vanjsku rasvjetu)  te smo usporedno s rastom potreba proširili naš portfelj i sa proizvodima drugih proizvođača. LEDVANCE (Led izvor svjetla), BLV (specijalne žarulje i svjetiljke), ELT (prigušnice, LED napajanje i upravljanje), RELCO (unutarnja i vanjska rasvjeta), Daylight Italia (Led žarulje) i DTS (rasvjeta za zabavu, kazališta i arhitekturu).
Široka paleta naših proizvoda, visoke kvalitete te stručnost našeg tehničkog i prodajnog osoblja omogućuje nam da na tržište uvodimo proizvode i usluge koji su specijalizirani i sve inovativniji predviđajući tržišne trendove.  Stečene kompetencije, tehnološka znanja, iskustvo i financijske resurse integriramo u projekte prilagođene potrebama svakog klijenta. Misija nam je rasti i razvijati se kao društveno odgovorno poduzeće i promicati održivi razvoj za dobrobit društva u cjelini.
Nositelj smo Certifikata bonitetne izvrsnosti i pripadamo u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj.

Ako imate potrebu za nekim od naših proizvoda ili usluga i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Veselimo se budućoj suradnji.

Horfam d.o.o.